Sunday, August 15, 2010

Depature and goodbye to Ishøj (15/8-10)

Sorry guys, if you don't read Norwegian - at least for this time:
Den fantasiske gjengen av seilere i Ishøj seilerklubb, hadde dermed også ordnet med fulle startprosedyrer med avfyring av startpistol på 30 minutter, 10 minutter, 5 min og start. Det var sikkert 100 besøkende for å si adjø til Bent som har bodd 6 år i Ishøj havn. Det var glad-jazz band som spilte, fyrverkeri og flust med gaver og hilsninger i nydelig vær.





Da Bent kom til Ishøj for 6 år siden, var det bare for å klargjøre jordomseilingen, og stikke av gårde igjen ganske snart. Med den fantastiske gjestfriheten som alle i Ishøj havn viste, og med dette oppmøtet vi fikk, er det ikke så merkelig at Bent ble boende så lenge i Ishøj før reisen startet.

Vi er nå (endelig) underveis! Presis kl 16:42 søndag 15. august hadde Bent spøkefullt gjennom et år sagt at avreisen skulle være. Og slik ble det:

The pier is crowded with people saluting the depature 
Mye moro ble det med våre tre fire returer til Ishøj havn etter dette, innkludert bading rett innenfor moloen fra båten til Ivan og Bent.
Some of the following boats out of the port

Først tøffet vi rolig et par timer for motor på et speilblikk vann i et område beryktet for mye grov sjø, mens så kunne vi sløre i nærmere 8 knop resten av turen til Rødvig. Neste dag går turen mot Omø hvor vi skal plukke opp Finn før veien går videre mot Kielerkanalen.

Start: Ishøj, DK, 15-aug-10, 16:42 (20:00)
End: Rødvig, DK, 16-aug-10, 00:15
Dist: 25 nm

No comments:

Post a Comment